Известие

Collapse
No announcement yet.

145junior

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• 145junior

някои от колегите с алфа 145 junior 1.4 може ли да ми каже с какви букви и цифри започва номера на двигателя и ако може да ка4и някоя снимка на двигателя.

zar?
    (1996) 146 ti EX ( 2008 ) 159 Sportwagon 3.2 JTS

Comment

Предполага се , че със ZAR******** почва рамата, а номера на двигателя е нещо от сорта на 0874523 и може би някакви буквички да вървят с него. Номера на двигателя трябва да го има в големия талон. Предполагам, че в КАТ знаят къде да го намерят..
      А снимки на двигателя можеш да намериш във почти целия форум..
      Алфа Ромео 156 1.8 TS `99

Comment

значи при мен положението е следното в КАТ ми казаха че мотора е сменян,но не им вярвам много, и за това исках някои от колегит да ми каже как е при неговата алфа .иначе моята е с големия пластмасов капак върху двигтеля които маи при тези не се среща много често,не знам дали е от годината на производство,ако няки има повечко информация за 145junior 98година ще съм му благодарен много.

Comment

Дай номера на рамата или го напиши в линка долу в дасно на полето в което пишеш мненията си
          vin.alfaromeo-bg.com

Пусни търсачката под ключ: "номер на двигател" и ще излязат снимки

http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopi ... 0%F2%E5%EB - твоя двигател е най вероятно с пластмасовия капак ( http://clubalfaromeo.com/Media/Img-7-11-354.jpeg )както пишеш по-горе (ако колата е от снимката не би трябвало да е така )но номера е на същото място
          97' Alfa Romeo 146 1.6 TS

.....и тогава Ботев слязъл от Балкана със "Шмайзер" в ръка....

Comment

zar93000002198777 а номера на двигателя е AR372033195458,тои със сигорнос е такъв проверил съм го лично.не знам тея коли с какъв двигател излизат по принцип.

Comment

Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v Distinctive
              Fiat Punto Mk1 1.2 Fire
              Ex: BMW E61 530 Xi

Comment

Първоначално публикувано от Десислав
                zar93000002198777 а номера на двигателя е AR372033195458,тои със сигорнос е такъв проверил съм го лично.не знам тея коли с какъв двигател излизат по принцип.
                В този кош фабрично трябва да има двигател приличащ на това:

Comment

Двигателя външно прилича на този от снимката,но пластмасовия капак на моята е по голям.Не знам това какво точно означава,дали защото е по нава година или наистена е сменян.Номера на двигателя опредвлено не е същия,но не и се притеснявам защотоси варви добре.Има си малък недостатък със саединителя,тресе по някога когато потеглям.

Comment

Първоначално публикувано от Десислав
                    Двигателя външно прилича на този от снимката,но пластмасовия капак на моята е по голям.Не знам това какво точно означава,дали защото е по нава година или наистена е сменян.Номера на двигателя опредвлено не е същия,но не и се притеснявам защотоси варви добре.Има си малък недостатък със саединителя,тресе по някога когато потеглям.
                    Снимай да го видим де

Comment

Working...
                    X